Sponsorpagina

Vol trots introduceren wij dit nieuwe evenement:

DORPSQUIZ WESEPE!

Ons doel is om nog meer levendigheid en saamhorigheid in Wesepe te brengen en er een geslaagd (hopelijk) jaarlijks evenement van te maken. Wij kunnen dit echter niet alleen. Om een goede start te maken is het van belang om zoveel mogelijk mensen te betrekken. Daarom vragen wij U als inwoner of ondernemer van Wesepe om een bijdrage te leveren aan dit Weseper evenement.

Mede mogelijk gemaakt door Stichting Dorpskrant Wesepe
Mede mogelijk gemaakt door Stichting Dorpskrant Wesepe

Dorpsquiz Wesepe is een interactieve quizmiddag met vele leuke mogelijkheden voor uw bedrijf! Uw bedrijf kan op een hele andere manier ‘in the picture‘ komen, misschien wel letterlijk!

U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om een eigen vraag of opdracht voor de Dorpsquiz aan te bieden zodat uw bedrijf meerdere malen gezien gaat worden! Denk hierbij aan een etalage-opdracht of een vraag waarbij ze Uw website moeten doorzoeken naar het goede antwoord. Maak er dus een unieke actie van. Wij staan open voor Uw goede ideeën!

Zie hier enkele voorbeelden van sponsorvragen zoals deze tijdens andere dorpsquizen werden gebruikt

Maar ook als inwoner van Wesepe kunt u uw steentje bijdragen! De Dorpsquiz is tenslotte een quiz voor en door de inwoners van Wesepe en omstreken. Wilt u ons sponsoren met materiaal of wilt u een bijdrage storten op onze rekening, dan zijn wij u zeer erkentelijk! Of heeft u andere ideeën hoe u de Dorpsquiz kunt sponsoren? Dan horen wij het graag!

Het volledige bestuur werkt volledig op vrijwillige basis en zijn dus afhankelijk van derden om dit evenement te kunnen organiseren. Laten we er samen een geweldig dorpsevenement van maken! Alvast hartelijk dank voor uw steun en wij hopen u te zien tijdens de Dorpsquiz in Wesepe!

—————————————————————————————————————————-

Uitleg van de MOGELIJKHEDEN:

Wanneer u besluit te sponsoren dan kunt u o.a. kiezen uit onderstaande mogelijkheden. Wij komen bij verschillende bedrijven langs om persoonlijk in gesprek te gaan over de opties. Wanneer wij nog niet bij u zijn langs geweest maar u wel meer informatie zou willen ontvangen over onderstaande sponsoring dan kunt u contact opnemen via dorpsquiz@wesepe.nl 
.

GOUD 100,-
Bevat: Vermelding van uw bedrijfsnaam, logo op de voorpagina en sponsorpagina van onze website dorpsquiz.wesepe.nl. Een hyperlink naar uw eigen website en een vermelding van uw bedrijfsnaam en logo op de sponsorpagina van het quizboek. Naamsvermelding op de feestavond. U mag 2 vragen indienen welke na goedkeuring worden opgenomen wordt in het quizboek.

 

ZILVER 75,-
Bevat: Vermelding van uw bedrijfsnaam / logo op de sponsorpagina van onze website dorpsquiz.wesepe.nl. Vermelding van uw bedrijfsnaam / logo op de sponsorpagina van het quizboek. U mag één vraag indienen welke na goedkeuring wordt opgenomen wordt in het quizboek.

 


BRONS 50,-

Bevat: Vermelding van uw bedrijfsnaam op de sponsorpagina van het quizboek, en op de sponsorpagina van de website.

 

 

 

.
Vrijwillige bijdrage
Niets van dit bovenstaande, maar gewoon een bedrag, materialen of hand- en spandiensten bijdragen? Dat is altijd welkom en wij zijn u zeer dankbaar!!