DORPSQUIZ WESEPE

Vol trots introduceren wij dit nieuwe evenement:

Dorpsquiz Wesepe!

Ons doel is om levendigheid en saamhorigheid in Wesepe te brengen en er een geslaagd jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Wij kunnen dit echter niet alleen. Om een denderende start te maken is het van belang om hier zoveel mogelijk mensen bij betrekken. Daarom vragen wij u als inwoner of ondernemer van Wesepe om een bijdrage te leveren aan dit Weseper evenement.

Dorpsquiz Wesepe is een interactieve quiz met vele leuke mogelijkheden voor uw bedrijf! Uw bedrijf kan op een hele andere manier ‘in the picture’ komen, misschien wel letterlijk! U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om een eigen vraag of opdracht voor de Dorpsquiz aan te bieden zodat uw bedrijf meerdere malen gezien gaat worden! Uw website zal tevens door de deelnemers bezocht worden om de vragen te kunnen beantwoorden. Maak er dus een unieke actie van. Wij staan open voor uw goede ideeën!

Maar ook als inwoner van Wesepe kunt u uw steentje bijdragen! De Dorpsquiz is tenslotte een quiz voor en door bewoners. Wilt u ons sponsoren met materiaal of wilt u een bijdrage storten op onze rekening, dan zijn wij u zeer erkentelijk! Of heeft u andere ideeën hoe u de Dorpsquiz kunt sponsoren? Dan horen wij het graag!

Laten we er samen een geweldig dorpsevenement van maken. Alvast hartelijk dank voor uw vertrouwen en wij hopen u ook te zien tijdens de Dorpsquiz in Wesepe!

Inschrijven teams: 1 september vanaf 15:00 op http://dorpsquiz.wesepe.nl
Datum dorpsquiz: 25 november vanaf 15:00 (locatie volgt)
Datum prijsuitreiking: 16 december vanaf 15:00 (locatie volgt)

Voorbeelden sponsorvragen: