DORPSQUIZ WESEPE

De DorpsQuiz is nog maar net afgelopen en toch gaan we alweer aan het werk. De “Online DorpsQuiz Lootlijst” is weer terug, dit jaar nog beter. Ongeveer iedere maand delen we op social media een opdracht waar je circa een week de tijd voor hebt. Door mee te doen maak je kans om op de Lootlijst te komenen maak je tijdens de prijsuitreiking van de 2e editie kans op een mooie prijs. Dit jaar won Marlieke een mooi vleespakket van Wim Groot Lipman!

Opdracht 1 “papieren kerst” :
Vouw van een (of meerdere oude) dorpskranten een kerstboom. 🎄 Zoals deze op de foto, of op een andere creatieve wijze. Punten voor creativiteit, formaat en afwerking. Zorg wel dat we kunnen zien dat het een dorpskrant-boom is. 😉

De winnaar maken we bekend op 30 december. Dus zet de kids aan het werk in de kerstvakantie en win! Stuur je inzending (filmpje of foto) naar dorpsquiz@wesepe.nl en zorg dat je je naam en leeftijd vermeld in de mail.