DORPSQUIZ WESEPE

F.A.Q.

Per team betaal je 25 euro voor de inschrijving. Het aantal teamleden maakt daarbij niks uit. Verder zijn er in principe geen kosten aan de quiz verbonden. Het kan wel zijn dat je tijdens de quizdag (gemaakte) spullen in moet leveren om extra punten te verdienen. Denk hierbij aan een knutselwerk of baksel.

Er is geen limiet gesteld, iedereen mag zich aanmelden. We kunnen jullie allemaal wel aan 🙂

Begin met het samenstellen van een zo compleet en divers mogelijk team. Iedereen mag meedoen, dus kies mensen met verschillende interesses. Je oudste oma, gekke tante Corry, je huisspin die sport-voorspellingen kan doen. Wat jij wil! Het maakt ons niks uit. Maar wanneer je de beste resultaten uit de quiz wil halen adviseren we om in ieder geval netjes iedere maand de dorpskrantjes te lezen, goed om je heen te kijken en niemand te vertrouwen. Op de quizavond zorgen wij voor een blauwe of zwarte pen en een kladblok. Zelf zorg je voor een telefoon, een computer met internet, en een fiets. Voeg vooraf alvast de DQWesepe facebook pagina toe en installeer Instagram op een telefoon, op die manier kom je niet voor verrassingen te staan. En verder zou ik vooral de verkleedkleren erbij pakken, alle talen aan woordenboeken en de dikke van Dale. Laad je fototoestel op. Zorg dat de haartjes gekamd zijn en je kan beginnen!

Het mag altijd maar we hebben op dit moment genoeg inspiratie om vijf quizjaren mee te vullen 😉

Wat leuk dat je mee wil doen! Neem eens een kijkje op de ‘Ik zoek een team” pagina. Wie weet vind je mensen die hetzelfde zoeken als jij.

Inschrijven kan alleen online en wordt geldig na betaling van de inschrijfkosten. Er wordt op verschillende sociale media bekend gemaakt wanneer de inschrijving gaat openen. Zodra de inschrijving geopend is kan je dat bovenaan iedere pagina zien. 

Goed dat je het zegt…. daarom hebben we speciaal voor jou reacties op dit bericht toegestaan. Dus plaats je vraag hieronder en we beantwoorden deze zo snel mogelijk. Let op, rariteiten worden heus gedoogd, maar houdt de vraag wel netjes en beleefd. Dat scheelt ons een hoop moderaten.